Acties & activiteiten

Ontdek de Basketbalhelden van de Suns in AH SchootenPlaza’s Nieuwste Spaaractie

Met de opening van de nieuwe Sporthal Quelderduijn heeft Den Helder er een prachtige sportfaciliteit bij gekregen, en om dit te vieren, heeft Albert Heijn Schootenplaza een leuke spaaractie voor alle klanten en lokale sportfans.

Bestel nu je kerstpakketten

Het lijkt misschien nog ver weg, maar over een paar weken begint de gezelligste periode van het jaar weer! Bestel nu jouw kerstpakketten bij AH SchootenPlaza.

Spaar mee voor je sportclub!

Heeft uw vereniging een lang gekoesterde wens, maar ontbreekt het aan voldoende financiële middelen? Dat kan nu heel gemakkelijk met het Albert Heijn Schootenplaza/ Reus Sport Sportfestijn. Voor elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een Sport Munt. Deze kan in de winkel worden gedoneerd aan de vereniging naar keuze. Aan het eind van de […]

Statiegeld inzamelactie voor Alzheimer Nederland

Wist u dat u via de flessenautomaat van AH SchootenPlaza kunt bijdragen aan een goed doel? Bij het inleveren van de flessen kunt u ervoor kiezen om het bedrag te doneren. Al deze kleine bedragen maken uiteindelijke een mooie grote! Deze keer gaat de opbrengst van de automaat naar Stichting Alzheimer Nederland. Op naar een […]

Grote Mensen zetten zich in voor een gezonde toekomst voor de jeugd

Jacco Kat van AH SchootenPlaza werd tijdens de Vitaliteitsweek van Team Sportservice Den Helder in het zonnetje gezet als Groot mens.

Zomer buurtlunch in Winkelcentrum SchootenPlaza

Kom naar de Zomer-Buurtlunch in Winkelcentrum SchootenPlaza

Jacco Kat ontvangt blauwe trui van Tour de Lasalle voor trouwe sponsoring

Jacco Kat van AH Schootenplaza nam een mooie blauwe trui in ontvangst van de organisatie van de Tour de Lasalle als dank voor de jaren trouwe sponsoring.

Beameravond De Schooten

Op dinsdag 5 juli organiseert de Winkeliersvereniging SchootenPlaza in samenwerking met de stichting Afgestoft een beameravond over De Schooten.

AH SchootenPlaza verlengd Super Supermarkt Keurmerk

De aankomende 2 jaar mogen wij weer het Super Supermarkt Keurmerk dragen! Dat vieren wij met een leuke kleurplaatactie.

Too Good To Go resultaten

Hoeveel verspilling gaan we nu precies tegen met de Too Good to Go bags?

Appeltaartje als warm welkom voor nieuwe buurtbewoners

Welkom nieuwe buurtbewoners! Als warm welkom hebben we een appeltaartje voor je klaarliggen.

All you need is love

Dit jaar verrassen we samen 2.000 klanten met een verrassingspakket met o.a. een cadeaukaart van AH t.w.v 100 euro voor een liefdevol kerstdiner.

AH SchootenPlaza Club van 100 lid Helderse Uitdaging

AH SchootenPlaza is lid geworden van de Helderse Uitdaging Club van 100. Samen met 99 andere Helderse ondernemers helpen we de Helderse Uitdaging haar goede werk voort te zetten.

Aangepaste openingstijden door coronamaatregelen

Door de huidige coronamaatrdegelen moet onze supermarkt eerder sluiten en is het ouderenuurtje terug van weggeweest. Lees hier alles over de nieuwe maatregelen.

LPB On the road op bezoek bij SchootenPlaza

Voor de internetserie 'LPB On the road' trekt voorzitter van het LPB Willem Stam door Nederland. Deze tweede aflevering staan speelt zich af in de thuishaven van Willem: Den Helder en bracht hij een bezoek aan SchootenPlaza.

Eén minuut gratis winkelen bij AH Schootenplaza

Eén minuut gratis winkelen voor mevrouw Zerp uit Den Helder. Op 26 oktober kon de gouden minuut verzilverd worden.

AH SchootenPlaza sponsort Stadscamping Den Helder

De Stadscamping is een pop up camping in Mariëndal. Bewoners van Den Helder en Julianadorp leren elkaar kennen op de Stadscamping. De camping wordt opgebouwd, voor en door Jutters.

Sponsor je voetbalclub met Voetbalpassie

Spaar Voetbalpassiepunten voor jouw favoriete lokale voetbalclub. Voor elke 10 euro aan boodschappen gaat 1 euro naar jouw lokale voetbalclub.

AH SchootenPlaza gaat al 2 jaar de strijd aan tegen voedselverspilling

AH SchootenPlaza doet inmiddels alweer 2 jaar mee met Too Good to Go tegen voedselverspilling. Maar wat levert dit nu precies op?

Deze keitjes zijn iets gezonds waard!

Er liggen door de heel Den Helder keitjes verstopt. Vind je er een? Dan is deze iets gezonds waard!

Opbrengst flessenautomaat voor Make a Wish

We hebben een nieuw goed doel voor de opbrengst van onze flessen automaat. In samenwerking met serviceclub De Ronde tafel 16 in Den Helder komt deze ten goede van de stichting Make a Wish.

Opbrengst AH emballage actie goed besteed

De opbrengst van de emballage automaat was deze keer voor Stichting WeesWeerKind.

Spaar mee voor luxe Bolsius artikelen

Spaar mee voor kleur, geur & warmte in huis. Bij iedere €10,- besteding ontvangt u een Bolsius spaarzegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u tot maar liefst 50% korting op luxe Bolsius artikelen.

Gratis Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu

Kent u iemand die zwanger is? Dan hebben wij leuk nieuws. Sinds kort werken wij samen met het maandblad "Ouders van nu". Als u zich aanmeld dan kunt u bij ons een babybox ophalen met gratis artikelen en kortingsbonnen, speciaal voor de aanstaande ouders.

Doneren aan het goede doel via de flessenautomaat

Wist u dat u via de flessenautomaat van AH SchootenPlaza kunt bijdragen aan een goed doel? Bij het inleveren van de flessen kunt u ervoor kiezen om het bedrag te doneren. Al deze kleine bedragen maken uiteindelijke een mooie grote!

Nu ook de Too Good To Go broodbox bij AH SchootenPlaza

Red eten, help de planeet. Met die slogan is Too Good To Go inmiddels een bekend fenomeen. AH SchootenPlaza heeft dit initiatief in 2019 al omarmd met de 'normale' Too Good To Go Box en voegt daar nu de Broodbox aan toe. 

Scoor voetbalplaatjes van spelers uit de Eredivisie, of van de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal

Ook dit jaar heeft AH als supporter van voetballend Nederland weer een gave voetbalplaatjes spaaractie. Voetbalplaatjes sparen is dit jaar een thuiswedstrijd.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de komende feestdagen zijn er echter afwijkende openingstijden van toepassing. Ook de bezorgtijden kunnen afwijken.

De meerwaarde van een zelfstandige winkelier

De zelfstandige winkelier biedt meerwaarde voor de buurt en maatschappij. De winkliers vinden dat logisch, maar dat mag Den Haag ook weten.

Eerder open voor onze ouderen

Speciaal voor onze oudere klanten hebben wij vanaf nu een ouderen uurtje. Op maandag t/m vrijdag gaan we speciaal voor onze ouderen een uurtje eerder open. De winkel is dan van 7:00 tot 8:00 exclusief voor deze groep mensen geopend om hen de kans te geven om in een rustiger omgeving veilig boodschappen te doen. […]

Het Coronavirus en uw boodschappen

Het coronavirus zorgt voor buitengewone omstandigheden die vragen en bezorgdheid oproepen. Iedereen is zich op dit moment bewust is van de vitale rol die supermarkten spelen in het dagelijks leven. Voedsel is een eerste levensbehoefte en onze collega’s in de distributiecentra, bij transport en in de winkels doen er alles aan om ervoor te zorgen […]

Etalage bij AH SchootenPlaza ingericht als tentoonstelling

De etalage bij AH Schootenplaza is tijdelijk ingericht als tentoonstelling van verschillende kunstwerken. De schilderijen zijn te koop en de opbrengst gaat geheel naar het goede doel Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Aangepaste openingstijden met de feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden er afwijkende openingstijden.

Kerstpakketten voor de SUNS

Terwijl het buiten guurder wordt, wordt de sfeer in huis juist warmer. Nog maar een paar weken en dan is het al kerst! Ook dit jaar kunt u weer bij AH Schootenplaza terecht voor uw kerstpakketten.

AH Schootenplaza shirtsponsor Jessica de Jong

Al decennia lang zet AH SchootenPlaza, zich in voor goede doelen. Komend jaar staat AH SchootenPlaza als sponsor op het fietsshirt van de Helderse Jessica de Jong tijdens haar zesde fietssponsortocht voor Kika.

AH Schootenplaza steunt Golftoernooi voor het goede doel

Op zondag 18 augustus werd er op de Julianadorpse golfbaan Ooghduyne gegolft voor het goede doel. AH Schootenplaza stelde prijzen beschikbaar.

AH SchootenPlaza deelt water uit tijdens avondvierdaagse

Voor de deelnemers van de Helderse avondvierdaagse verzorgde AH SchootenPlaza een dorstlesser voor onderweg.

AH SchootenPlaza steunt SUNS

Den Helder SUNS heeft een 3-jarige partnerovereenkomst getekend met Albert Heijn Schootenplaza.

AH Schootenplaza gaat de strijd aan tegen voedselverspilling

Omdat we het zonde vinden om ons lekkere eten aan het einde van de dag weg te moeten gooien zijn we de samenwerking aangegaan met Too Good To Go.

Albert Heijn Schootenplaza bestaat 35 jaar

In mei bestaat de winkel alweer 35 jaar. Hoe is dat zo begonnen en waar gaan we de komende jaren naar toe?

Spaar mee voor Van der Valk koffers

Spaar mee voor mooie koffers van Van der Valk. Er doen verschillende winkels mee in Schootenplaza.

Bestel een fototaart bij AH Taartenbakkers

Nieuw bij Albert Heijn: Ontwerp in een handomdraai zelf een leuke fototaart en laat je vers gemaakte gebak thuis bezorgen. 

Samenwerking voedselbank

De Voedselbank Den Helder is een nieuwe overeenkomst aangegaan met Jacco Kat van Albert Heijn in Schooten Plaza om de voedselveiligheid te waarborgen.

Opbrengst fietsactie Jessica de Jong

Tijdens de kerstmarkt in Winkelcentrum Schootenplaza heeft u haar vast wel zien fietsen; Jessica de Jong fietste voor Kika. En met een mooie opbrengst als gevolg.

Wie je ook mist, je raakt ze met een pakje

Tot 31 december kunt u standaard pakketjes via DHL versturen met 25% korting!

AH Schootenplaza organiseert speelgoedinzamelingsactie voor lokale minima

Ook dit jaar zamelen we weer gebruikt speelgoed in. Heeft u nog wat liggen? Kom dat dan snel inleveren.

Kerstzegels voor maar 50 cent

Het blijft een mooie jaarlijkse traditie, kerstkaarten versturen en ontvangen. Bij ons zijn de Sandd zegels weer verkrijgbaar voor maar 50 cent per zegel.

Ga voor vezels

Een gezonder voedingspatroon door vezelrijke voeding. Dat is de kern van de actie ‘Ga voor vezels’, die vandaag van start is gegaan in onze supermarkt.

Airmiles actie voor spelmateriaal basisschool de Dijk

Basisschool de Dijk in de Schooten heeft een Airmiles spaaractie opgezet om de materiaalkisten weer aan te vullen met nieuw en uitdagend spelmateriaal.

Spaaractie Kikker en zijn vriendjes

Spaar van maandag 3 september tot en met zondag 14 oktober bij AH Schootenplaza en Bruna Bonte mee voor handpoppen, een deurpoppenkast en boeken van Kikker en zijn vriendjes.

Lege flessenactie voor beleeftuin Pluto

Vanaf 3 september komt de opbrengst van de lege flessenactie ten goede van de Beleeftuin Pluto: een grote speelplek die meerdere straten en mensen met elkaar verbindt.

Wijkmanifestatie de Schooten

Zaterdag 1 september vindt voor de 11e keer de Wijkmanifestatie in de Schooten plaats.

Gouden Haring Party Groot succes

Zo'n 60 ouderen van Woonzorginstelling de Golfstroom werden afgelopen vrijdag getrakteerd op Hollandse Nieuwe.

Neem een kijkje achter de schermen

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat er allemaal bij komt kijken om een supermarkt draaiende te houden? Donderdag 28 juni geven wij een rondleiding voor degene die dat interessant vinden en eens een kijkje bij ons achter de schermen willen nemen.

Albert Heijn Duurzaamheidsverslag 2017

Onze ambitie is om het samen iedere dag beter te doen. Voor het milieu, onze gezondheid, eerlijke producten, het welzijn van dieren en de buurt. Al onze duurzame inspanningen van 2017 zijn weer samengebracht in een mooi verslag.

AH Schooten Plaza ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

AH Schooten Plaza is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer Jacco Kat ontving het keurmerk in aanwezigheid van wethouder Odd Wagner.

Albert Heijn ondersteunt landelijk het initiatief Supporters van Schoon

Afval dat op straat belandt, wandelt niet zelf naar de afvalbak. Het zwerft rond, door onze buurten en parken, over onze sportvelden en stranden. Wij steunen in Den Helder de landelijke opschoondag.

Eat Natural winactie AH Boodschappen.nl

Maak kans op één van Eat Natural pakketten ter waarde van € 50,00 bij een online bestelling in onze webshop.

Statiegeld inzamelactie voor TTV Noorkop Den Helder

Afgelopen week werd door Jacco Kat van Albert Heijn Schootenplaza een cheque overhandigd aan TTV NAK Den Helder.

Spaar mee voor alle HeartBeads, de Family & Friends edition!

De komende weken spaart u bij verschillende winkels in Winkelcentrum Schootenplaza voor 54 unieke verzilverde bedels van Heartbeads. U ontvangt een gratis zegel bij besteding van € 5 en met 5 spaarzegels heeft u al een volle spaarstrook. Met deze spaarstroken ontvangt u een hoge korting tot wel 82% op de bedels. Per verkochte bedel […]

Nu bij AH Schootenplaza: kerstzegels voor € 0,50

Jaarlijks versturen we in Nederland miljoenen kerstkaarten. De markt voor decemberzegels is goed voor een volume van ruim 100 miljoen zegels, in 2015/2016 werden er ca. 116 miljoen kerstkaarten verstuurd. Reden voor postbedrijf Sandd om voor het eerst kerstzegels aan te bieden. Naast de reguliere zegels die het bedrijf op de markt brengt, kunnen consumenten […]

Geschenkpakketten bij AH Schootenplaza

De gezelligste periode van het jaar is weer aangebroken! Terwijl het buiten guurder wordt, wordt de sfeer in huis juist warmer. Om dit nog meer kracht bij te zetten, kunt u bij Albert Heijn Schooten Plaza geschenkpakketten met overheerlijke producten samenstellen. Om zelf van te genieten of om iemand anders mee te verblijden. Het team […]

Afsluiting schoolontbijt OBS de Dijk

OBS de Dijk heeft een super mooie en gezonde ontbijtweek achter de rug. Het schoolontbijt was een samenwerking met Beroepsonderwijs aan Zee, groentehandel van Os en Albert Heijn en is vlekkeloos verlopen.
 Iedere dag zorgden zij voor alle benodigdheden en konden de kinderen om half 9 starten met hun ontbijt. Variatie schoolontbijt Glunderende gezichten en […]

Wijkmanifestatie de Schooten

Zaterdag 2 september vindt voor de 10e keer de Wijkmanifestatie in de Schooten plaats. Met een gezellige markt, demo’s, straattheater, kinderverteller en topacts zoals Pleun Bierbooms, Sandra Mooij en Tino Martin een dag om naar uit te kijken! Bekijk voor meer informatie over de Wijkmanifestatie de Schooten de Facebookpagina van de BVS Ballonnen Prijzenfestival tijdens 10 […]

AH SchootenPlaza: van supermarkt tot aan de voordeur

Wie denkt aan een supermarkt, stelt zich meestal een groepje klanten voor die met een winkelwagen van de groenteafdeling naar de vleeswaren lopen en dan zo door naar de kassa gaan. En natuurlijk gebeurt dat ook bij Albert Heijn SchootenPlaza van Jacco Kat in Den Helder, maar achter de schermen gebeurt er nog veel meer: dagelijks worden […]

Keurmerk Veilig Ondernemen

Vandaag in het kader van Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) de groepen 8 van de basisscholen “Schoterduijn” en “de Dijk” in samenwerking met de ondernemers, brandweer en gemeente een rondleiding gegeven in het winkelcentrum “Schooten Plaza”. De rondleiding had als thema “VEILIGHEID”. De leerlingen van de groep 8, die volgend jaar hun horizon gaan verbreden op […]

Kat