AH SchootenPlaza Club van 100 lid Helderse Uitdaging

De Helderse Uitdaging zet zich in als bemiddelaar voor Materialen (spullen), Middelen (media) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde) voor Helderse maatschappelijke organisaties. Een ondernemersnetwerk dat doet waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in hun directe omgeving te verbeteren.

AH SchootenPlaza toegevoegd als Club van 100 lid

Naast alle materialen, middelen en menskracht heeft de Helderse Uitdaging ook gewoon geld nodig om te kunnen opereren. Hiervoor is de Club van 100 bedacht. Voor 100 euro per jaar steunen 100 Helderse bedrijven deze stichting. Dat geeft een solide financiële basis om het goede werkt voort te zetten. AH SchootenPlaza was al betrokken bij 'de uitdaging'. Eigenaar Jacco Kat heeft zitting in de matchgroep die zich actief inzet om vraag en aanbod aan elkaar te brengen.  koppelen.

 

Hoe werkt de club van 100

Er zijn 4 'Ik doe mee' bordjes van de Helderse Uitdaging. Deze worden van ondernemer naar ondernemer doorgegeven. Onder de hashtag #helderseuitdagingclubvan100 kun je de bordjes volgen op de socials. Jacco ontving zijn bordje van Johan van 't Zand van Re-integratie bureau Inwerking en die gaf hem weer door aan Siegfried Doodeman van Thuisin van Brederode. De bordjes blijven rondgaan tot het aantal van 100 Helderse ondernemers is bereikt.

Wil je met jouw bedrijf ook lid worden? Kijk dan op helderseuitdaging.nl/clubvan100/

Kat