AH SchootenPlaza gaat al 2 jaar de strijd aan tegen voedselverspilling

Onze schappen liggen elke dag vol met allerlei lekkere producten. Soms nadert een product zijn houdbaarheidsdatum en dan moet het de winkel uit. Deze producten zijn verder nog prima en zonde om weg te gooien. Daarom gingen we twee jaar geleden samen met Too Good to Go de strijd aan tegen voedselverspilling.

Elke dag maken we een of meerdere Too Good to Go bags gevuld met producten die bijna over datum gaan. Wat er in zit is elke keer weer een verrassing. Wat je wel zeker weet is dat je maar 1/3 van de originele prijs betaald. Zo zit er in onze Magic Box voor € 14,99 aan boodschappen en kun je die meenemen voor maar € 4,99. Voor de broodafdeling hebben we ook nog een aparte box met brood en lekkernijen van de vorige dag.

Verspilling tegengaan

Maar hoeveel verspilling gaan we nu precies tegen? Om je een idee te geven, vorige maand hebben we 147 maaltijden gered! De gebruikers van Too Good to Go zijn ook erg tevreden met de inhoud ervan. Gemiddeld kregen we een beoordeling van 4.35 sterren (uit 5). Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op.

Box bestellen?

Download de To Good To Go app in de Apple appstore of Google Play. In de app zie je alle restaurants en winkels die een To Good To Go bag aanbieden. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten zelf op de aangegeven tijd op.

 

 

 

Kat