Airmiles actie voor spelmateriaal basisschool de Dijk

Meerwerf basisschool De Dijk is een sportieve en ondernemende school in de Schooten. Onze school neemt actief deel aan verschillende sportactiviteiten in Den Helder. De leerkrachten op de school stimuleren dit en trainen/coachen tevens tijdens deze sportactiviteiten. Het schoolplein is ook ingericht om te spelen en bewegen. De kinderen kunnen materiaal kiezen uit de materiaalkisten die hier speciaal voor zijn ingericht.

Door het veelvuldig gebruik van deze materialen, zijn ze snel toe aan vervanging. Om die reden is er een Airmiles spaaractie opgezet om de materiaalkisten weer aan te vullen met nieuw en uitdagend spelmateriaal. Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor de bijdrage die u levert door deze spaaractie te steunen. De kinderen van De Dijk willen u met name hartelijk bedanken!

Hier kunt u alle informatie vinden over deze actie:.

Hoe werkt ‘Samen sparen voor de buurt’?

Samen sparen voor de buurt is een actie waarbij je samen met anderen spaart voor nieuw sport- en spelmateriaal. Voor een basisschool, sportclub of verzorgingstehuis, in jouw buurt. Je kunt Air Miles doneren, en je kunt tot het einde van de actie alle Air Miles die je nog ontvangt bij de inwisselpartners ten goede laten komen aan dit pakket met sport- en spelmaterialen. Zo helpen we samen basisschool De Dijk vooruit!

 

Update januari 2019:

De actie is geslaagd!

 

Kat