Boodschappen bezorgen

Bij Albert Heijn SchootenPlaza kunt u uw boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen. Wij zijn tevens Pick-up point voor ah.nl. Boodschappen bezorgen was nog nooit zo eenvoudig!

Boodschappen bezorgen in Den Helder, Julianadorp en Breezand

Via onze eigen webwinkel ah-boodschappen.nl kunt u boodschappen bestellen en laten bezorgen. Deze worden door ons in de supermarkt verzameld en bezorgd. Afrekenen doet u gewoon met de pin aan de bezorger. U betaalt standaard 5 Euro bezorgkosten. Of u nu in Den Helder, Julianadorp of Breezand woont! Heeft u vragen over onze bezorgservice of over het assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

De bezorgservice is voor bedrijf en particulier. Wij leveren ook aan zorginstellingen en andere woongroepen. En voor veel bedrijven verzorgen wij de lunch, informeert u gerust naar de mogelijkheden!

Boodschappen bezorgen tot in de keuken

 

Online bestellen en laten bezorgen

 

AH Pick Up Point

Onze winkel is ook een AH Pick Up Point. U kunt uw boodschappen die u via ah.nl hebt besteld bij ons in de winkel laten bezorgen en deze afhalen wanneer het u uitkomt. U krijgt een bericht als de boodschappen klaar staan.

Naar AH Pick Up Point

 

Via de webwinkel kunt u alles bestellen wat er bij ons in de winkel staat en deze de volgende dag laten bezorgen. Mocht u iets niet kunnen vinden, neemt u dan vooral contact op met de klantenservice. Telefoonnummer 0223-630713 - Menukeuze 1.

Kat