Boodschappen bezorgen of afhalen

Bij Albert Heijn SchootenPlaza kunt u uw boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen.

Boodschappen bestellen kan bij ons op 2 manieren; u besteld via onze webwinkel ah-boodschappen.nl of u stuurt uw boodschappenlijstje op naar onze boodschappenservice. Uw boodschappen worden in beide gevallen door ons in de supermarkt verzameld en bezorgd. U besteld uw boodschappen dus lokaal!

Zelf bestellen via onze webwinkel »
Boodschappenlijstje opsturen naar onze boodschappenservice »

 

Boodschappen bezorgen in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen

Wij bezorgen de boodschappen in de regio's Den Helder, Julianadorp en Huisduinen met onze eigen bezorgbus. We bezorgen op alle adressen binnen de postcode gebieden 1781 t/m 1789.

 

Afrekenen en bezorgkosten

Afrekenen doet u gewoon met de pin aan de bezorger. U betaalt standaard 5 Euro bezorgkosten. Of u nu in Den Helder, Julianadorp of Breezand woont! Heeft u vragen over onze bezorgservice of over het assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Boodschappen bezorgen op uw bedrijf of instelling

De bezorgservice is voor bedrijf en particulier. Wij leveren ook aan zorginstellingen en andere woongroepen. En voor veel bedrijven verzorgen wij de lunch, informeert u gerust naar de mogelijkheden!

 

Boodschappen bestellen en zelf ophalen in de winkel

Wilt u uw boodschappen door ons laten doen en alles in 1 keer ophalen in de winkel? Dat kan ook. Stuur dan uw boodschappenlijstje op naar onze boodschappenservice. Onze orderpickers verzamelen uw boodschappen bij ons in de winkel en zetten alles klaar zodat u uw boodschappen op kunt halen wanneer het u uitkomt.

 

Kunt u niet via internet bestellen?

Kunt u niet via internet bestellen? Wij werken samen met stichting Wonenplus Den Helder. Zij helpen u graag met het bestellen van uw boodschappen via onze website. Ga voor meer informatie over Wonenplus naar de website van Mee & de Wering of neem contact op met het servicepunt.

Het servicepunt van WonenPlus Den Helder is gevestigd aan het Bernhardplein 76E Den Helder. Zij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdagochtend tussen 9.00 - 12.00 uur via 088-0075261 of per mail via wonenplus-denhelder@meewering.nl.


Mocht u iets niet kunnen vinden, neemt u dan vooral contact op met de klantenservice. Telefoonnummer 0223-630713 - Menukeuze 1.

Kat