Ga voor vezels

Een gezonder voedingspatroon door vezelrijke voeding. Dat is de kern van de actie ‘Ga voor vezels’, die vandaag van start is gegaan in onze supermarkt en loopt t/m 25 november. Tijdens deze actieperiode besteden we extra aandacht aan vezelrijke voeding.

Driekwart van de Nederlanders eet namelijk onvoldoende voedingsvezels, terwijl vezels van groot belang zijn voor een gezonde spijsvertering. Zo kunnen vezels buikklachten voorkomen of verminderen, en het risico op darmkanker verlagen.

Tijdens de actieperiode besteden we op de winkelvloer (via o.a. posters, materialen bij de schappen en kaarten om mee te nemen) en online via www.mlds.nl/vezelactie aandacht aan vezels. We willen met handige tips en lekkere recepten laten zien dat een vezelrijk eetpatroon heel goed te doen is.

Maak kans op een fitbit

Gratis minigids

Vezels zijn heel belangrijk voor een gezonde spijsvertering. Daarom helpt de Maag Lever Darm Stichting, samen met Stichting Super Supermarkt Keurmerk, een vezelrijke leefstijl aan te gaan. Kies voor vezels in de supermarkt, en vraag hier de gratis minigids vezels aan. Een gids boordevol onmisbare tips, lekkere recepten en veel meer inspiratie! Door de minigids aan te vragen, maak je bovendien kans op de nieuwste FitBit activity tracker! Op naar een vezelrijke(re) leefstijl: ga jij met ons de uitdaging aan?

Kat