Kerstzegels voor maar 50 cent

Het blijft een mooie jaarlijkse traditie, kerstkaarten versturen en ontvangen. Bij Sandd zit u dit jaar weer goed. Het tarief van de Sandd Kerstzegel is gelijk gebleven aan vorig jaar, € 0,50, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft om een kerstgroet te versturen. U profiteert daarmee van bijna 40% voordeel! Bent u ondernemer? Dan loopt dit voordeel nog meer op omdat de BTW op de zegels van Sandd aftrekbaar is.

Pink Ribbon

Deze kerstzegel is speciaal ontworpen voor Pink Ribbon. Koopt u een velletje kerstzegels? Dan steunt u dit goede doel. Van ieder verkocht zegelvel doneert Sandd namelijk € 0,25 aan Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker.

Sandd kerstzegels

De kerstzegels zijn te gebruiken op post en kaarten tot 50 gram en verzending binnen Nederland. De kerstzegels zijn te gebruiken van 12 november t/m 8 januari 2019. Wilt u zeker weten dat uw kaartjes voor de kerst op de mat liggen? Lever de kerstpost dan vóór 19 december 12:00 in bij de infobalie van AH Schootenplaza.

Sandd zegels kopen bij AH Schootenplaza

De zegels zijn te koop bij de infobalie van AH Schootenplaza. Daar kunt u de post ook weer inleveren. Of u gaat naar een van de andere postpunten van Sandd.

De zegels zijn bedoeld voor post zonder haast. De scherpe prijzen zijn gebaseerd op bezorging via het Sandd netwerk, 2 dagen per week. Wij verkopen ook zegels van PostNL en Intrapost.

Kat