Spaar mee voor alle HeartBeads, de Family & Friends edition!

De komende weken spaart u bij verschillende winkels in Winkelcentrum Schootenplaza voor 54 unieke verzilverde bedels van Heartbeads. U ontvangt een gratis zegel bij besteding van € 5 en met 5 spaarzegels heeft u al een volle spaarstrook. Met deze spaarstroken ontvangt u een hoge korting tot wel 82% op de bedels. Per verkochte bedel gaat er ook nog € 0,25 naar het lokale goede doel: Huiskamer Heiligharn  - Baljuwstraat.

Naast de bedels zijn er ook verschillende armbandjes om de bedels aan te bevestigen. Er is een lederen en metalen armband beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Het leren armbandje kost normaal €16,95, maar met een volle spaarkaart € 3,-. De metalen armband kost normaal gesproken €26,95, maar met volle spaartkaart nog maar €6,50.

Deze actie loopt tot en met 30 december 2017. Het inleveren van de spaarstroken kan nog tot en met zaterdag 6 januari 2018.

* Aanbiedingen zijn niet bestemd voor wederverkopers en/of grootverbruikers. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Excl. statiegeld, tabakswaren, geneesmiddelen, babyvoeding tot 1 jaar, loten, DVD’s, cadeaubonnen/-kaarten, slijterijartikelen, loten en telefoonkaarten.

Kat