Sponsor je voetbalclub met Voetbalpassie

Van 13 september t/m 3 oktober kan je Voetbalpassiepunten sparen voor jouw favoriete lokale voetbalclub. Voor elke euro die je besteedt aan de deelnemende producten, ontvang je 1 Voetbalpassiepunt. Bij 10 punten heb je een volle spaarkaart waarmee je met 1 euro je club kunt sponsoren.

Deelnemende producten

Dat zijn bijvoorbeeld al het verse fruit, alle winkel afgebakken broodjes en alle AH Goudse kaas van de zelfbedienings afdeling. In de winkel herken je de deelnemende producten aan de schapkaartjes.

Sparen via de AH app voor jouw lokale voetbalclub

Sparen doe je heel makkelijk met de AH app. Ga naar Voetbalpassie op de homepage van de AH app onder Mijn Albert Heijn. Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies de voetbalclub waarvoor je wilt sparen. Als je een volle spaarkaart hebt kun je via de knop ‘doneren’ de opbrengst naar je lokale voetbalclub sturen. Via de KNVB wordt al het gespaarde geld overgemaakt naar de clubs. De clubs mogen helemaal zelf bepalen wat ze met het geld doen. Ze kunnen er bijvoorbeeld nieuwe netten, pionnen of voetballen van kopen.

Maak kans op voetbalprijzen!

Voor jou als deelnemer is er natuurlijk ook wat te winnen! Leef een dag als een voetbalprof, win een meet&greet met Lieke Martens in Barcelona, een clinic met Oranje Leeuwinnen of kaarten voor Oranje.

 

Kat