Too Good To Go resultaten

Too Good To Go is inmiddels een bekend fenomeen. Elke dag maken we een of meerdere Too Good to Go bags gevuld met producten die bijna over datum gaan. Wat er in zit is elke keer weer een verrassing. Jij kunt via de app zo'n box bestellen en betaald maar 1/3 van de originele prijs. Op die manier gaan we samen voedselverspilling tegen.

Duurzaam ondernemen

AH SchootenPlaza heeft dit initiatief al een aantal jaren omarmt en is een vast onderdeel gewonden in onze strategie om duurzaam te ondernemen. In 2019 startten we met de food box en we doen sinds vorig jaar ook mee met de broodbox.

Resultaten Too Good to Go

Maar hoeveel verspilling gaan we nu precies tegen? Om je een idee te geven, vorige maand hebben we 58 maaltijden gered! De gebruikers van Too Good to Go zijn ook erg tevreden met de inhoud ervan. Gemiddeld kregen we een beoordeling van 4.08 sterren (uit 5). Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op.

Doe mee

Ook voedselverspilling tegengaan? Download de Too Good To Go app in de Apple appstore of Google Play. In de app zie je alle restaurants en winkels die een Too Good To Go bag aanbieden. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten zelf op de aangegeven tijd op.

Kat