Boodschappen doen bij AH SchootenPlaza

Snel en eenvoudig boodschappen doen met de zelfscankassa’s

Wilt u snel en eenvoudig boodschappen doen? Maak dan gebruik van onze zelfscankassa’s. Dit kan op 3 manieren: Met de handscanner, met de AH app of direct bij onze zelfscankassa. Met de handscanner en de AH app kunt u in de supermarkt meteen de artikelen scannen en in uw tas doen. U hoeft dan alleen nog maar af te rekenen. Het is ook mogelijk om de artikelen bij de zelfscankassa te scannen en dan af te rekenen.

 

Kinderen vermaken zich in de kidscorner

In de supermarkt hebben we een leuke kidscorner waar de kinderen zich kunnen vermaken terwijl u even op uw gemak boodschappen doet. De kinderhoek is voorzien van een grappige spiegel en een interactief beeldscherm met spelletjes en filmpjes.

 

Boodschappen doen bij een SSK Keurmerk supermarkt

Sinds 2018 heeft AH SchootenPlaza het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Deze supermarkten hebben bewezen zich extra in te zetten op het gebied van zeven thema’s die samenhangen met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Gezellig winkelcentrum

AH SchootenPlaza is gevestigd in het Winkelcentrum SchootenPlaza. Het winkelcentrum is een ruime, lichte en moderne plek, waar u gezellig uw boodschappen kunt doen en bij een van de 28 andere winkeliers kunt winkelen. Er zijn diverse zitjes zodat u ook uw sociale contacten hier kunt onderhouden.

Kijk ook eens op de site van Winkelcentrum SchootenPlaza.

Boodschappen bezorgen of zelf ophalen

Bij AH SchootenPlaza kunt u ook online uw boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen. Kijk hier voor meer informatie over het bestellen en bezorgen van boodschappen. AH SchootenPlaza is ook een pickup point voor AH.nl.

Kat