Klantenservice

Service met een glimlach

Heeft u vragen of andere wensen? Dan horen wij die graag. Tevens kunt u hier een gratis bonuskaart aanvragen en/of Airmiles pas. Met uw bonuskaart kunt u gebruik maken van al onze aanbiedingen en met een Airmiles pas spaart u voor korting of leuke activiteiten.

Verder kunt u bij de klantenservice terecht voor ; sigaretten, postzegels en zijn wij een verkooppunt voor de Nederlandse Loterij.

Persoonlijke bonuskaart

Meld u aan voor een persoonlijke bonuskaart. Met uw bonuskaart ontvangt u dan allemaal persoonlijke aanbiedingen, speciaal voor u. Daarnaast houden wij u op de hoogte van onze lokale activiteiten.

Bonuskaart aanvragen

Afhaalpunt

Wij zijn ook een ophaal en afgifte punt voor DHL en Bol.com. Tevens kunt u bij ons uw herhaalrecepten ophalen. Mede vanwege onze ruime openingstijden, van 8.00 uur t/m 22.00 uur , vinden klanten dit een prettige service.Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw BENU apotheek, aan de Baljuwstraat.

Als u uw boodschappen komt ophalen die u via de Pick-Up-Point web-site besteld hebt, kunt u deze bij de klantenservice afhalen.

 

Meer informatie

Kat