Over ons

In Nederland zijn er ruim 900 Albert Heijn filialen gevestigd. Albert Heijn Schooten Plaza is een zogeheten franchise vestiging. Dit betekent dat we de Albert Heijn formule voeren, maar verder zelfstandige zijn. In 1970 zijn we begonnen als kleine Sparwinkel en na 10 jaar overgestapt op de Albert Heijn formule.

De formule biedt uitgebreide keuze, volop voordeel en veel winkelplezier. De supermarkt biedt een groot en gevarieerd assortiment, met een royaal vers aanbod.

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

Er is onder andere een ruime sortering delicatessen – vleeswaren worden vers gegrild – en brood komt uit eigen oven. In de winkel zijn producten in alle prijsklassen verkrijgbaar: u kunt kiezen uit de bekende merken, producten van het eigen Albert Heijn-merk of het scherp geprijsde AH BASIC-assortiment. Als u iets mist dan proberen wij dit voor u te bestellen. Alle artikelen, maar zeker verse producten, zoals groenten en vleeswaren, moeten van een perfecte kwaliteit zijn. Mocht u toch een keer ontevreden zijn over een bepaald product, dan kun u altijd gebruik maken van onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie. U krijgt dan een vervangend artikel of uw geld terug.

Boodschappen laten bezorgen

We doen er alles aan dat u als klant uw boodschappen kan doen in een prettige servicegerichte supermarkt. En bent u een keer niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen, dan brengen wij de boodschappen bij u thuis of op het werk.

Meer informatie

Maatschappelijk ondernemen

Wij staan midden in de samenleving. Dit doen wij doormiddel van het betrokken zijn bij tal van activiteiten in de wijk en het sponseren van meerdere verenigingen. Bij Albert Heijn SchootenPlaza werken ruim 100 medewerkers, van fulltime tot parttime en van jong tot oud. Regelmatig organiseren wij activiteiten, zoals demonstraties of proeverijen. Maar ook zijn wij betrokken bij de organisatie van “de Wijkmanifestatie De Schooten Leeft”. Tijdens dit jaarlijkse evenement willen wij laten zien wat onze wijk te bieden heeft. Zorg dus dat u op de hoogte blijft van de nieuwste acties, aanbiedingen en activiteiten door de aankondigingsborden in de winkel, het bekijken van de website of door ons te volgen op facebook. Niets voor niets zeggen wij; “Verrassend, Gewoon Albert Heijn”.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag van u.

Graag tot ziens bij Albert Heijn SchootenPlaza,
Jacco Kat

Kat