Gemakkelijk en lokaal unieke geschenkpakketten bestellen!

De gezelligste periode van het jaar is weer aangebroken! Terwijl het buiten guurder wordt, wordt de sfeer in huis juist warmer. Om dit nog meer kracht bij te zetten, kunt u bij Albert Heijn Schootenplaza geschenkpakketten met overheerlijke producten samenstellen.


Kerstpakket Rood

Rijk gevuld kerstpakket om uw Kerstdagen compleet te maken. Met een o.a. een heerlijke fles Bordeaux wijn, ragout, toastjes, tonijn en nog veel meer lekkere borrelhapjes.

Voor 40,-

 


Kerstpakket Zilver

Een mooi samengesteld pakket, met o.a. koffie, thee, servetten en kaarsen. Kerstkoekjes en chocolade, dus nodig de hele familie maar uit op de koffie of thee.

Voor 50,-

 


Kerstpakket Goud

In dit pakket zitten niet alleen heerlijke producten voor het diner, maar zelfs ook voor het kerstontbijt of brunch. Naast soep, lekkere broodjes om zelf af te bakken, diverse soorten beleg en een heerlijke stol met echt amandelspijs. Voor een onvergetelijke kerst.

Voor 60,-

 

Zelf een kerstpakket samenstellen?

Verras uw werknemers en zakenrelaties met een geschenkpakket op maat en lokaal ingepakt! U kunt samen met ons uw eigen unieke geschenkpakket samenstellen uit een ruim assortiment bijzondere artikelen. Wilt u een geschenkpakket met een feestelijk tintje? Maak dan gebruik van kerstartikelen, zoals servetten en kaarsen! Of gebruik een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf wat uit kan zoeken in onze AH Schootenplaza-winkel. Heeft u nog andere wensen of toevoegingen, dan horen wij dat graag. En of u er nu één of honderd wilt, dat is geen probleem. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Nog wat inspiratie voor uw kerstpakket nodig?

Wij helpen u graag met inspiratie voor een onvergetelijk pakket. Wat dacht u van een:

Hollands Winterpakket. Met o.a. Gluhwein, erwtensoep,
rookworst, chocomel en slagroom. Voor 25,-

Een Nieuwjaarspakket. Gevuld met champagne ,
oliebollenmix en nootjes. Voor 30,-

Een Bierpakket. Samengesteld met lokale biertjes van
De Helderse Jongens op een plank van Houtkracht. Vanaf 20,-

Maar zo kunt u ook denken aan een pakket met
Aziatische of Zuid-Amerikaanse producten.
Prijs in overleg.

Ook voor kleine oplages

Of u nu slechts één geschenkpakket nodig heeft of er honderd wilt bestellen; het is allemaal mogelijk bij Albert Heijn Schooten Plaza. Wij helpen u graag en staan garant voor hoge kwaliteit!

Heeft u vragen of andere wensen?

Neem vrijblijvend contact op met Jacco Kat via 0223-630713.

 

 

 

Kat