Nu bij AH Schootenplaza: kerstzegels voor € 0,50

Jaarlijks versturen we in Nederland miljoenen kerstkaarten. De markt voor decemberzegels is goed voor een volume van ruim 100 miljoen zegels, in 2015/2016 werden er ca. 116 miljoen kerstkaarten verstuurd. Reden voor postbedrijf Sandd om voor het eerst kerstzegels aan te bieden. Naast de reguliere zegels die het bedrijf op de markt brengt, kunnen consumenten en bedrijven nu dus ook profiteren van een scherp tarief voor kerstzegels.

20 Kerstzegels voor maar € 10,-

De kerstzegel van Sandd kost slechts € 0,50. Dat scheelt bijna 25 cent per zegel t.o.v. de huidige decemberzegel van € 0,73. Een vel van 20 kerstzegels kost € 10,-. Sandd kan deze scherpe prijzen bieden vanwege een efficiënte werkwijze en doordat bezorging plaatsvindt op 2 dagen per week; dinsdag en vrijdag.

Steun met uw kerstzegels Pink Ribbon

Sandd heeft de verkoop van de kerstzegel gekoppeld aan een goed doel. Kerst is namelijk niet alleen een periode vol vreugde en gezelligheid, voor veel mensen is het ook een moeilijke tijd. Daarom doneert Sandd een deel van de opbrengst dit jaar aan Pink Ribbon. Zij financieren wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Van ieder verkochte decemberzegel doneert Sandd € 0,25 aan dit goede doel. De kerstzegels zijn vanaf 27 november te koop bij AH Schootenplaza. Hier is de kerstpost ook weer in te leveren

Kat