Ontdek de Basketbalhelden van de Suns in AH SchootenPlaza’s Nieuwste Spaaractie

Met de opening van de nieuwe Sporthal Quelderduijn heeft Den Helder er een prachtige sportfaciliteit bij gekregen, en om dit te vieren, heeft Albert Heijn Schootenplaza een leuke spaaractie voor alle klanten en lokale sportfans. In samenwerking met de basketbalteams van Suns, hebben we een verzamelalbum gecreëerd waarin je plaatjes van alle spelers kunt verzamelen.

Hoe werkt het?

Vanaf 4 februari tot 24 maart 2024 krijg je bij elke €15,- aan boodschappen een setje basketbalplaatjes van de Suns-spelers. Dit biedt iedereen de kans om een speciaal verzamelalbum te vullen met plaatjes van zowel de dames- als de herenteams en de jeugdopleiding.

Het doel van deze actie is om de lokale sport te steunen en een leuk aandenken aan te bieden aan onze klanten. Het verzamelalbum is een leuke manier om meer te leren over de spelers en de basketbalgemeenschap in Den Helder.

Een waardevol aandenken

Een compleet album is niet alleen leuk om te hebben, maar vormt ook een mooi naslagwerk over de lokale basketbalhelden. Of je nu een fan bent van de sport, of gewoon graag verzamelt, we nodigen iedereen uit om mee te doen aan deze actie.

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan het tot stand komen van dit album bedanken en hopen dat het verzamelen van de plaatjes zowel jong als oud plezier zal brengen.

Kom dus langs bij Albert Heijn Schootenplaza, doe je boodschappen en start met verzamelen. Veel plezier met deze spaaractie!

 

Kat