Opbrengst AH emballage actie goed besteed

Bij het inleveren van de emballage in AH SchootenPlaza kunt u bijdragen aan een goed doel. Via de doneer knop kiest u ervoor om het bedrag beschikbaar te stellen voor het goede doel van die maand. Een aantal weken terug was de opbrengst voor Stichting WeesWeerKind.

Stichting WeesWeerKind is in 2017 opgericht met het doel om ervoor te zorgen dat kinderen tijdens de vervelende periodes in het ziekenhuis kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Dat doen zij door de kinderen in het zonnetje te zetten en speelgoed te organiseren voor de kinderafdeling.

Met de opbrengst van de emballage actie heeft Stichting WeesWeerKind mooie cadeaus geschonken aan het kinderafdeling van het Noordwest ziekenhuis. De Medisch Pedagogisch Zorgverleners van de kinderafdeling mochten vooraf zelf een lijstje samen stellen en aangeven welk speelgoed er nodig is om de patiƫntjes in Noordwestgroep te laten glimlachen.

De Noordwest ziekenhuisgroep is heel blij met deze schenking van Stichting WeesWeerKind! Wij zijn blij dat we hier met uw donaties een bijdrage aan hebben kunnen leveren.

Kat